luni, 25 decembrie 2017

Cantare de bucatarie – secretul unei preparari impecabile



Secretul unei recete preferate consta in cintarirea corecta si atenta a ingredientelor, pentru ca rezultatul sa fie cel pe care il astepti. In Moldova, cantare de bucatarie sunt prezentate intr-un asortiment larg de modele si producatori.

Fiecare gospodina doreste ca bucatele gatite sa iasa gustoase, copturile cit mai pufoase. Regula principala pentru a obtine rezultatul dorit este de respectat cu strictete dozajul corect a ingredientelor.

Pretul la cantare de bucatarie in Chisinau variaza in dependenta de producator si de model.


Mai multe modele vedeti aici –

Blender – rapid si sanatos


Cea mai rapida metoda de a prepara simplu si sanatos este cu ajutorul unui blender. In Moldova, dispozitivul se gaseste la pret ce variaza in dependenta de model si producator.

Cu aceste aparate performante puteti pregati diverse cocktail-uri, piureuri, supe creme si alte feluri de bucate care necesita o omogenizare. Cind decizi sa achizitionezi un aparat, este bine sa acordati atentia la urmatoarele criterii ca puterea, viteza si volumul.

Pretul la blender in Chisinau variaza in dependenta de model, producator.


Mai multe informatii despre blender vedeti aici-

joi, 21 decembrie 2017

Hota – accesoriu esential in bucatarie





Pentru cei carora le place sa gateasca acasa bucate variate, un bun prieten va fi hota, care va ajuta sa nu se raspindeasca in locuinta, mirosuri neplacute, abur de la gatit si aerul umed. In Moldova, hota se gaseste intr-o gama variata de modele.

Datorita unei hote poti gati liber o zi intreaga fara ca sa deschideti geamurile pentru a aerisi bucataria.  Acest tip de aparate sunt dotate cu motoare puternice care permit o aerisire rapida. Ele se monteaza simplu, sunt rezistente la umiditate si se curata foarte usor.

Pretul la hota in Chisinau variaza in dependenta de model, producator.


Mai multe informatii despre hota le vedeti aici-

vineri, 8 decembrie 2017

Aragaz incorporabil –alegem cel mai bun


Astazi, o necesitate in bucatarie este aragazul incorporabil care are o multitudine de beneficii.  Aragazul incorporabil in Moldova, este foarte solicitat de consumatori.

Aceste plite reprezinta cel mai econom consum. In cazul cind s-a stins flacara, gazul se stinge automat datorita unui sistem de siguranta. Unele modele au un ochi cu doua rinduri de flacara ce va asigura o gatire mai rapida.

In Chisinau pretul aragazului incorporabil variaza in dependenta de model si producator.


Pentru a alege un aragaz incorporabil puteti accesa aici:

joi, 12 octombrie 2017

Hota cu filtru de carbune – varietatea modelelor!


Daca doriti o hota cu o montare mai simpla si fara burlanul pentru aer care atirna de pod, atunci alegeti o hota cu filtru de carbune. In Moldova varietatea modelelor este mare.
Puteti alege intre un model de hota:
  •       Incorporabila. Perfecte pentru cei care prefera la bucatarie stilul minimalist.
  •       Inclinata. Pentru ca constructia este montata sub unghi, necesita un consum mai mare. Design-ul se va privi perfect cu o asemenea hota.
  •       Hota suspendata. Se potriveste pentru incaperi de oricare suprafata si planificare. Daca pentru hotele incorporabile trebuie sa tineti cont de dimensiunile garniturii din bucatarie, atunci cu modelele suspendate e mult mai simplu. La fel usor se monteaza atit pe perete cit si pe tavan.
  •       Plata. Pentru bucatarii cu dimensiuni mai mici, se potrivesc anume hotele plate. Se pot monta de dulap sau separat de mobilier.

Pretul la hota in chisinau variaza de model si de producator.


Mai multe informatii vedeti aici –

miercuri, 28 iunie 2017

Frigider cu o usa – simplu si usor de folosit!


Pana nu demult, aproape toate frigiderele erau cu o singura usa, acest model sovietic a devenit unul clasic.  Majoritatea aveau congelator incorporat, insa altele nu. Marimea congelatorului era mica si nu permitea depozitarea multor produse.
Odata cu trecerea timpului pe piata au aparut frigidere cu doua usi si combine frigorifice. La ele congelatorul este separat si are usa proprie, astfel se previne contactul cu aerul din camera la deschiderea frecventa a usii. Frigiderele cu o usa in Moldova si in prezent sunt foarte populare. Pretul la frigider cu 1 usa in Chisinau este variat.

Multi se intreaba: care sunt cele mai bune frigidere cu o usa sau cu doua? 

Fiecare model de frigider are plusurile si minusurile sale. Frigiderele cu doua usi, aleg persoanele care prefera sa faca mai multe  depozitari congelate – carne, peste etc. De asemenea congelatorul este foarte util pentru gospodinele care congeleaza pomusoare, legume pentru iarna.
Fiecare model de frigider are plusurile si minusurile sale. Frigiderele cu doua usi, aleg persoanele care prefera sa faca mai multe  depozitari congelate – carne, peste etc. De asemenea congelatorul este foarte util pentru gospodinele care congeleaza pomusoare, legume pentru iarna.Modelul cu o usa, mai este numit cabinet, si are o serie de avantaje. El este util atunci cand nu trebuie de depozitat o mare cantitate de produse, sau este o lada frigorifica aparte.  Este ales de familiile care:

-Traiesc intr-ul ritm alert, iar timp pentru gatire nu au, in prioritate sunt semifabricatele;
-familii mici- unu sau doi membri, nu au nevoie sa cumpere multe produse.

 Reiesind din aceste cosiderente, nu ar fi corect sa apreciem un model de frigider ca fiind cel mai bun, fiecare isi alege varianta potrivita.
Cert este faptul ca frigiderele cu o usa ocupa mai putin spatiu si sunt incapatoare in interior.
 Pentru a afla mai multe informatii despre tipurile , functiile si producatorii de frigidere cabinet, accesati link-ul:https://smadshop.md/ro/frigider-cu-o-usa-interior-icapator-exterior-compact.html 

luni, 5 iunie 2017

Ce tehnologii au frigiderele incorporabile Liebherr?


 De popularitatea frigiderelor incorporabile  Liebherr in Moldova nici nu se discuta. Datorita tehnologiilor cu care sint dotate acestea, ne bucuram de fructe legume mereu praspete.

   Combina frigorifica incorporabila moderna suporta urmatoarele tehnologii:

   BioFresh – tehnologie de control al umiditatii, permite mult timp sa pastrati fructele, legumele si verdeata proaspete;

   SmartFrost – asigura o distributie uniforma a frigului, facand astfel conditii climaterice egale in toata camera frigorifica;

   SuperCool – Sistema care permite sa racesca o cantitate mare de produse doar in citeva minute

   Pretul la frigiderele incorporabile in Chisinau variaza in dependenta de caracteristcile acestora.

Mai multe informatii puteti citi pe linkul –