miercuri, 28 iunie 2017

Frigider cu o usa – simplu si usor de folosit!


Pana nu demult, aproape toate frigiderele erau cu o singura usa, acest model sovietic a devenit unul clasic.  Majoritatea aveau congelator incorporat, insa altele nu. Marimea congelatorului era mica si nu permitea depozitarea multor produse.
Odata cu trecerea timpului pe piata au aparut frigidere cu doua usi si combine frigorifice. La ele congelatorul este separat si are usa proprie, astfel se previne contactul cu aerul din camera la deschiderea frecventa a usii. Frigiderele cu o usa in Moldova si in prezent sunt foarte populare. Pretul la frigider cu 1 usa in Chisinau este variat.

Multi se intreaba: care sunt cele mai bune frigidere cu o usa sau cu doua? 

Fiecare model de frigider are plusurile si minusurile sale. Frigiderele cu doua usi, aleg persoanele care prefera sa faca mai multe  depozitari congelate – carne, peste etc. De asemenea congelatorul este foarte util pentru gospodinele care congeleaza pomusoare, legume pentru iarna.
Fiecare model de frigider are plusurile si minusurile sale. Frigiderele cu doua usi, aleg persoanele care prefera sa faca mai multe  depozitari congelate – carne, peste etc. De asemenea congelatorul este foarte util pentru gospodinele care congeleaza pomusoare, legume pentru iarna.Modelul cu o usa, mai este numit cabinet, si are o serie de avantaje. El este util atunci cand nu trebuie de depozitat o mare cantitate de produse, sau este o lada frigorifica aparte.  Este ales de familiile care:

-Traiesc intr-ul ritm alert, iar timp pentru gatire nu au, in prioritate sunt semifabricatele;
-familii mici- unu sau doi membri, nu au nevoie sa cumpere multe produse.

 Reiesind din aceste cosiderente, nu ar fi corect sa apreciem un model de frigider ca fiind cel mai bun, fiecare isi alege varianta potrivita.
Cert este faptul ca frigiderele cu o usa ocupa mai putin spatiu si sunt incapatoare in interior.
 Pentru a afla mai multe informatii despre tipurile , functiile si producatorii de frigidere cabinet, accesati link-ul:https://smadshop.md/ro/frigider-cu-o-usa-interior-icapator-exterior-compact.html 

luni, 5 iunie 2017

Ce tehnologii au frigiderele incorporabile Liebherr?


 De popularitatea frigiderelor incorporabile  Liebherr in Moldova nici nu se discuta. Datorita tehnologiilor cu care sint dotate acestea, ne bucuram de fructe legume mereu praspete.

   Combina frigorifica incorporabila moderna suporta urmatoarele tehnologii:

   BioFresh – tehnologie de control al umiditatii, permite mult timp sa pastrati fructele, legumele si verdeata proaspete;

   SmartFrost – asigura o distributie uniforma a frigului, facand astfel conditii climaterice egale in toata camera frigorifica;

   SuperCool – Sistema care permite sa racesca o cantitate mare de produse doar in citeva minute

   Pretul la frigiderele incorporabile in Chisinau variaza in dependenta de caracteristcile acestora.

Mai multe informatii puteti citi pe linkul –