miercuri, 31 ianuarie 2018

Aparat de facut vafe – savureaza desertul preferat



Inca din copilarie stim ca cel mai preferat mic dejun consta din vafe crocante cu miere sau frisca. Un aparat de facut vafe nu trebuie sa lipseasca din nici o casa cu copii. In Moldova, aparate de facut vafe se gasesc intr-o gama larga de modele si producatori.

Aceste dispozitive se impart in doua categorii, ca americane si belgiene, astfel poti alege ce fel de vafe doresti sa gatesti cu grosime mica si patrate sau rotunde si pufoase. Dar indicatorul dat nu are influenta asupra calitatii acestui deset gustos.

In Chisinau pretul la aparat de facut vafe variaza in dependenta de model si producator.


Pentru a alege un aparat de facut vafe puteti accesa aici:

vineri, 26 ianuarie 2018

Tocator de resturi alimentare – o solutie pentru protectia mediului





Dupa prepararea bucatelor ramin multe resturi de alimente pe care le aruncam la gunoi, ele fiind o sursa de raspindire a bacteriilor in locuinta. In aceasta situatie, pentru a evita toate aceste neplaceri au fost create tocatoare de resturi alimentare. In Moldova, aparatul este prezentat intr-o gama larga de modele si producatori.

Tocatoarele de resturi menajere se instaleaza sub orice chiuveta datorita duzelor care sunt incluse in set. Dispozitivul functioneaza simplu, porniti apa, puneti deseurile alimentare in chiuveta, la pornirea tocatorului el le va macina selintios si eficient.

In Chisinau pretul la tocatore de resturi menajere variaza in dependenta de model si producator.


Pentru a alege un tocator de resturi vegetale puteti accesa aici:

Mixer planetar – comoditate si productivitate


Daca esti genul de persoana careia ii place sa prepare diverse prajituri delicoase, placinte sau paine de casa un mixer multifunctional este esential in bucatarie. In Moldova, mixer planetar este prezentat intr-o gama larga de modele si producatori.

Dispozitul este dotat cu diverse duze care are capacitati de amestecat aluatul, de batut frisca si cremele de pateserie. Bolul executat din otel inoxidabil garanteaza o calitate inalta si mai sigura,  iar cea mai optima varianta de volumul bolului este de 2-3 litri.

In Chisinau pretul la mixere planetare variaza in dependent de model si producator.

Pentru a alege un mixer puteti accesa aici:

joi, 25 ianuarie 2018

Hota de bucatarie – solutie perfecta


Intr-o bucatarie moderna hota a devenit un accesoriu esential, avind rolul de a elimina rapid toate mirosurile si de a indeparta aburii din bucatarie dupa gatirea bucatelor. In Moldova, hota de bucatarie este prezentata intr-o gama larga de modele si producatori.

Cea mai buna hota de bucatarie trebuie sa fie dotata cu un motor puternic, pentru a asigura o aspiratie cit mai rapida. Pentru a achizitiona un dispozitiv este bine sa tineti cont de dimensiunea spatiului de deasupra aragazului si daca doriti sa fie incorporat in mobilier.

In Chisinau pretul la hota aragaz variaza in dependenta de model si producator.


Mai multe modele de hota le vedeti aici:

Masina de tocat – un accesoriu obligatoriu in bucatariile moderne


Un electrocasnic necesar in bucataria oricui este masina de tocat carne. In Moldova, dispozitivul este prezentat intr-o gama larga de modele si producatori.

De obicei tocatoarele de carne sunt multifunctionale, ele pot toca aproape orice, de la carne pina la fructe si legume. Dispozitivele sunt dotate cu diferite duze suplimentare, care pot reda legumelor orice forma sau stocator de fructe, gratie unei asemea duze, masina de tocat se transforma in stocator de pomusoare si citrice.

In Chisinau pretul la masina electrica de tocat carnea este destul de accesibil, important sa faci alegerea modelului care vi se potriveste perfect.


Mai multe modele de masina de tocat electrica le vedeti aici:

luni, 22 ianuarie 2018

Aparat pentru sandwich – gustari perfect ruminite



O dimineata frumoasa se poate incepe cu o cafea aromata si un sandwich delicios. Pentru a prepara tartinele rapid si gustos te va ajuta aparatul pentru sadwich. In Moldova dispozitivul se bucura de o mare popularitate pe piata.


Acest aparat este usor de folosit, datorita formarii din doua placi se plaseaza tartinile cu diverse ingrediente si se prajesc intre ele timp de 2-3 minute. Cel mai bine sa optati de modele care au acoperire neadeziva, astfel nu riscati sa ardeti sandwich-ul.


Pretul la aparate sandwich electrice in Chisinau variaza in dependenta de model, producator.


Mai multe informatii despre aparat sandwich vedeti aici-

Friteuza – bucurate de gustari delicioase


Un accesoriu pentru gatit care ne usura munca este friteuza. In Moldova dispozitvul este prezentat intr-o gama larga de modele si producatori.

Cu ajutorul friteuzei poti prepara multe bucate gustoase, ca, cartofi prajiti, peste, carne si legume delicioase. Inainte de a achizitiona un dispozitiv este necesar o minima informare pentru a putea alege pe cel mai potrivit nevoilor personale.

In Chisinau pretul la friteuza electrica este destul de accesibil, important sa faci alegerea modelului care vi se potriveste perfect.


Mai multe modele de friteuze le vedeti aici:

vineri, 19 ianuarie 2018

Plita cu inductie – utilam bucataria



Pentru a avea o bucatarie cit mai frumoasa si functionala, optati pentru achizitionarea unei tehnice de bucatarie de calitate si stilata. In Moldova, plita cu inductie se bucura de o popularitate mare.

Aceste modele de aragaz se deosebesc de altele prin metoda de transmitere a termicitatii spre vas, astfel fundul vasului se infierbinte dar suprafata plitei ramine rece in timp. Cel mai bine ca funcdul vasului sa fie din materiale precum fonta sau otelul inoxidabil.

In Chisinau pretul aragazului cu inductie variaza in dependenta de model.


Pentru a alege un aragaz cu inductie  puteti accesa aici:

miercuri, 17 ianuarie 2018

Set plita, cuptor si hota – o tehnica deosebita




Intr-o bucatarie moderna, in ziua de astazi, capata succes setul plita, cuptor, hota. In Moldova, in vinzare gasim asa tip de set de bucatarie de la renumita firma Backer.

Compania Backer, ofera posibilitatea de a avea in bucatarie, nu numai un design unical, dar si tehnica de calitate. Acest set de tehnica asigura o indelungata functionare de care nu veti regreta.

In Chisinau pretul la set plita si cuptor incorporabil este destul de accesibil, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect.


Mai multe modele vedeti aici –

Plita de gaz Gefest – calitate si siguranta

Unul dintre aparatele electrocasnice care nu poate sa lipseasca dintr-o locuinta este aragazul, mai ales daca preferati sa gatiti diverse bucate gustoase. In Moldova, plite de gaz Gefest sunt prezentate intr-un asortiment mare de modele cu un design modern.
Plitele de gaz sunt foarte populare printre bucatarie, deoarece au control absolut asupra procesului de gatit. Pentru a alege corect trebuie sa aveti invedere mai multe aspecte, incit sa aveti garantia ca este cea mai buna alegere pentru nevoile dumneavoastre.
Pretul la aragaz Gefest  in Chisinau variaza in dependenta de model, producator.

Mai multe informatii despre plita de gaz vedeti aici-

marți, 16 ianuarie 2018

Frigider – o maxima necesitate



Frigiderul este electrocasnicul indispensabil in orice bucatarie. In Moldova frigiderele sunt prezentate intr-o varietate mare de modele.

Inainte de a achizitiona un frigider, trebuie sa fiti atenti la criteriile de baza ca sa va folositi un timp cit mai indelungat. Producatorii isi perfectioneaza modelele continuu, dotandu-le cu noi functii: semnale auditive, acoperire antibacteriana, congelare automata, zone de prospetime si sistem de ventilare.

In Chisinau pretul la combina frigorifica este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.


Mai multe modele de frigidere le vedeti aici: