joi, 15 februarie 2018

Masina electrica de tocat – o minunatie in bucatarie !



Un nou profesional utilaj care faciliteaza procesul a diferitor tipuri de carne sau peste este tocatorul de carne. In Moldova, dispozitivul se bucura de o mare popularitate in rindul tuturor gospodinelor care iubesc sa gateasca diverse bucate apetisante.

Inainte de procura o masina electrica de tocat este necesar de documentarea prealabil despre produs. Cele mai principale avantaje ale aparatului de tocat sunt efortul mic si accesoriile care te ajuta la diverse operatiuni.

In Chisinau pretul la masina electrica de tocat este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de masina de tocat carne electrica le vedeti aici:


marți, 6 februarie 2018

Thermo pot – un aparat universal !




Thermo pot este o inventie revolutionara, capabila sa inlocuiasca zi de zi un fiebator electric. In dispozitiv intilnim 2 functii simultan de ceainic electric si termos, de aceia nu este necesar de incalzit apa permanent. In Moldova, thermo pot este prezentat intr-o gama larga de modele si producatori.

Unele modele dispun de un display pe care este indicat timer-ul si care va permite sa incalziti apa la timpul necesar. Daca doriti sa achizitionati un termos electric pentru toata familia, ar fi perfect unul cu volumul de la 2,5 l.

In Chisinau pretul la electric thermo pot variaza in dependenta de model si producator.


Pentru a alege un thermo pot electric puteti accesa aici: