marți, 12 iunie 2018

Aspirator vertical – perfect pentru nevoile noastre!




In ziua de azi, multe tipuri de aparate casnice moderne ne ajuta sa pastram casa curata. In Moldova, aspiratorul vertical cistiga o mare popularitate in rindul consumatorilor, fiind considerat cel mai indispensabil asistent pentru orice gospodina.

Un asemenea dispozitiv vine destul de puternic si fiabil in lucru,  pentru a obtine o curatare de inalta calitate. Pe piata gasim un numar imens de modele fara fir care functioneaza fara baterie si vin foarte utile pentru mentinerea curateniei in garaj sau salon auto intr-un scurt timp fara mare efort.

In Chisinau aspiratoare verticale este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de aspiratoare verticale ieftine le vedeti aici.

luni, 11 iunie 2018

Mini cuptor electric – o inventie minunata!




In ziua de azi, o bucatarie moderna este o incapere in care totul este amenajat pentru cea mai usoara si mai rapida gatire a diverselor bucate pentru intreaga familie. De aceia este clar dorinta fiecarei femei de a avea un cuptor in aceasta camera. Dar uneori dimensiunea mica a bucatariei nu permite instalarea unei versiuni stationare a cuptorului, atunci vin in ajutor mini cuptorul electric. In Moldova, dispozitivele sunt prezentate intr-o gama variata de modele si producator.

Inainte de a alege un mini cuptor trebuie de inteles principalele caracteristici. Primul dintre seria de parametri este volumul acestuia, deci pentru o familie din doua persoane merita de atras atentia la versiunea de circa 8-12 l, iar pentru mai multe persoane un model cu o capacitate de 12-20l. Puterea cu cit e mai mare cu atit mai puternica. Convectia indicata in instructiunile aparatului inseamna ca simultan cu incalzirea, aerul este suflat.

Pretul la cel mai bun mini cuptor in Chisinau variaza in dependenta de model si producator.

Mai multe informatii despre mini cuptoare electrice vedeti aici.

Blender – perepara simplu si sanatos!






In Moldova, blender cistiga mare popularitate in rindul cumparatorilor ce doresc sa aiba un mic ajutor in bucatarie, fiind cel mai util instrument electronic. Pe piata intilnim doua modele de dispozitive precum submersibil si stationar, ambele avind capacitatea de a marunti si omogeniza diverse alimente.

Deci atunci cind nu ai dispozitie sau chef de gatit, blenderul te salveaza sa prepari mincare pasata, supe cremoase, desert delicios si chiar sa obtii un suc inlocuind un storcator de fructe. Modelele variaza in functie de putere, functionalitate, design si producator.

In Chisinau blender este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de blendere ieftine le vedeti aici.