luni, 27 august 2018

Cuptor incorporabil – pentru ergonomie si o estetica deosebita!




Cuptorul este un echipament util si necesar in orice casa, cu ajutorul caruia puteti gati orice fel de bucate care necesita coacere termica Tipul electric de incalzire este foarte eficient, automat si fiabil. Echipamentul este modernizat dupa solicitarile utilizatorilor, astfel, dispozitivele ultramoderne pot accelera uneori procesul de gatire, si chiar pot simplifica viata. In Moldova, cuptor electric incorporabil cistiga mare popularitate in rindul consumatorilori moderni.

Pentru confortul in procesul coacerii, aparatele sunt echipate cu tavi speciale, gratare si spirale. Prezenta unui cronometru si a diverselor programe ale cuptorului, permite sa detectati timpul necesar pentru gatire si sa alegeti modul optim. Dispozitivele electrice, incalzeste rapid si cu precizie temperatura mentinuta. Intervalul de temperatura este foarte larg cu o medie de la 50 – 300 ° C.

In Chisinau pretul la cuptor incorporabil este destul de accesibil, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de cuptoare electrice incorporabile vedeti aici.

joi, 23 august 2018

Televizor pentru bucatarie – savureaza minutele libere!




Pentru orice persoana, bucataria este un loc special in casa. In bucatarie, petrecem mult timp folosindu-ne nu numai pentru gatit, dar si pentru a minca. Prin urmare, acest loc trebuie sa fie cit mai confortabil. Dar pentru asta nu este suficient doar sa decorezi un interior frumos. De asemenea, este important ca in bucatarie sa existe toate dispozitivele care ar permite petrecerea timpului interesant si profitabil. De exemplu un televizor, prezenta acestui dispozitiv va va permite sa vizionati serialul preferat in timpul gatirii sau sa nu ratati o emisiune TV in timpul prinzului sau cinei. In Moldova, televizor pentru bucatarie este prezentat intr-o gama variata de modele si producatori.

La alegerea unui dispozitiv, multi sunt ghidati, in primul rind, prin aspectul sau. Cu toate acestea, in plus, este necesar sa se tina cont de un numar de parametri specifici si mai presus de toate, dimensiunea televizorului. Cea mai buna optiune este un TV cu diagonala ecranului de 15-20 cm. Exista o probabilitate ca dispozitivul sa se afle in zona de influenta a unor factori negativi, cum ar fi aburi, stropi de ulei fierbinte, grasime. Din acest motiv, optiunea ideala este optarea pentru un televizor rezistent, care poate tolera cu usurinta temperatura ridicata a aerului.

Pretul la televizoare mici pentru bucatarie in Chisinau variaza in dependenta de model si producator.

Mai multe modele de televizor de bucatarie le vedeti aici.

miercuri, 22 august 2018

Cuptor cu microunde grill – incalzeste si gateste rapid mincarea!




Cuptor cu microunde este un aparat de uz casnic conceput pentru prepararea rapida sau incalzirea alimentelor, precum si pentru dezghetarea produselor. Unele modele vin dotate cu grill si cu ajutorul acestei functii se pot gati legume, peste, carne. In Moldova, cuptor cu microunde grill este prezentat intr-o gama larga de modele si producatori.

Un astfel de dispozitiv se incalzeste mai repede, mai economic si este usor de curatat comparativ cu un cuptor cu microunde obisnuit. Indiferent de aparat, principalul lucru este ca produsul sa se incadreze in camera si sa se poata roti liber in el, fara a atinge peretii.

In Chisinau grill cuptor microunde, pretul este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de cuptoare cu microunde le vedeti aici.

luni, 20 august 2018

Aparat de cafea – de nelipsit in casa!




Cafeaua ne face sa ne trezim dimineata mai placut de cinci secole deja. Si pentru mai mult de cinci sute de ani, boabele de cafea simple au devenit baza pentru pregatirea unei mari varietati de bauturi. Indiferent daca preferati un cappuccino sau macchiatto, espresso sau cafea cu lapte, pe piata aparatelor de uz casnic, sunteti sigur de a gasi o masina de cafea, capabil sa pregateasca bautura visurilor tale. In Moldova, aparate de cafea sunt prezentate intr-o gama variata de modele cu diverse moduri de preparare precum picurare, capsula, gheizer si masini de cafea complet automate.

Fiecare tip are propriile caracteristici si functionalitati incorporate, in acest sens, pentru a selecta pe cea mai potrivita ne ajuta o serie de criterii. Cele mai bune masini de cafea inseamna participarea minima a omului la prepararea bauturilor. Productivitatea, aceasta optiune imparte toate modelele in mai multe grupe, de la o ceasca de cafea pina la 30. Aspectul joaca un rol important, si fiecare centimetru in plus de electrocasnice poate face uz inconfortabil.

In Chisinau pretul la cafetiere de calitate variaza in dependenta de model.

Pentru a alege un aparat de cafea espresso puteti accesa aici.