miercuri, 25 iulie 2018

Frigidere mici – familiarizaza cu tehnologiile moderne!


In Moldova, frigider mic este cea mai buna solutie pentru o familie mica, vila sau un oficiu. Inainte de a achizitiona un dispozitiv este necesar de a analiza capacitatea de depozitare a sectiunilor acestuia si posibilitatile de dezghetare.


Specialistii recomanda modelele moderne cu sistem No Frost , deoarece aerul se usuca si pe pertii sectiunilor nu se formeaza gheata. Frigiderele din segmentul de pret mediu si mic, de cele mai multe ori, necesita dezghetare manuala, de aceea, va trebui sa le ingrijiti cu regularitate. 

In Chisinau pretul la frigider mic pentru vila este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de mini frigider ieftin le vedeti aici.

marți, 24 iulie 2018

Mixer planetar – aduce beneficii importante in bucatarie!




In ziua de azi, tehnica creata pentru bucataria profesionala, a devenit disponibila in versiunile de acasa. Ea faciliteaza munca gospodinelor, astfel, procesul de gatit pentru familie este mai placut. Deci, aparitia unui mixer planetar de uz casnic cu un bol mic de la companiile First, Maestro, Endver, Russell Hobbs sau Hausberg poate face o adevarata revolutie in bucatarie. In Moldova, mixer planetar se gaseste la un pret decent pentru fiecare.

Cu un asemenea aparat este posibil fara efort a biciui smintina, amesteca ingrediente pina la obtinerea unei mase netede si framinda aluatul pentru coacere, gratie atasamentelor diferite care permit sa efectueze diverse activitati. Denumirea mixerului planetar vine de la modul de functionare care este asemanator cu rotatia planetei noastre, deoarece este dotat cu o duza care se deplaseaza de-a lungul volumului interior al vasului si se roteste simultan in jurul axei sale.

In Chisinau pretul la cele mai bune mixere de bucatarie este destul de accesibil, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de cele mai bune mixere planetare vedeti aici.

Frigidere in Chisinau – opteaza pentru producatorii renumiti!




Frigiderul ocupa primul loc in gama de aparate de uz casnic, ceea ce face viata confortabila. Fara un asemenea dispozitiv, viata moderna este greu de imaginat. Dar cu cit este mai mare cereerea pentru aceasta tehnica, cu atit mai multi producatori isi ofera produsele. Astazi, oamenii sunt foarte informati si doresc sa primeasca produsele de calitate pentru casa. In Moldova, frigidere sunt prezentate intr-un asortiment vast de modele, preturi, dimensiuni si design.

Atunci, cind, alegeti un frigider fiabil, merita sa acordati atentie producatorilor care au realizat echipamente de zeci de ani si au grija de consumatori. Printre cele mai bune marci de frigidere se poate de enumerat Indesit, Bosch, Lg, Eletrolux si Samsung care sunt echipate cu o inovatie tehnologica, care va permite sa pastrati conditiile de temperatura din interiorul camerelor.

In Chisinau pretul la frigidere este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele din topul producatorilor de frigidere le vedeti aici.

vineri, 13 iulie 2018

Congelator sau lada frigorifica – pentru alimente proaspete la indemina!






Cu ceva timp in urma , congelator sau lada frigorifica, in Moldova puteau fi vazute in orice magazin alimentar, insa, astazi foarte multe gospodine isi achizitioneaza pentru bucataria de casa. Desi, sarcina principala a ambelor tipuri este inghetarea si stocarea produselor, aceste dispozitive difera in ceea ce priveste continutul intern, aspect si valoare. 

Daca doriti sa cumparati un congelator, trebuie sa va ginditi daca exista un loc in casa pentru locatia sa. O lada poate avea dimensiuni mari, ocupa o multime de spatiu, iar congelator incorporabil sunt mai compacte si mai convenabile. Ginditi-va la volumul necesar de produse congelate si comparati cu volumul dispozitivelor. Capacitatea congelatorului de tip dulap este mai mica decit lada, dar mult mai mare de cit congelatoarele unui frigider conventional. Este bine de mentionat, ca congelatoarele sunt potrivite pentru depozitare scurta, in timp ce lada pentru inghetare pe termen lung.

Pretul la camera frigorifica in Chisinau variaza in dependenta de producator si de model.

Mai multe informatii despre congelatoare ieftine vedeti aici.

joi, 12 iulie 2018

Frigider Side by Side – ideal pentru bucataria moderna!






In Moldova, frigidere Side by Side au aparut pe piata interna relativ recent, dar au reusit deja sa cistige simpatia consumatorilor. Asemenea model vine pentru familiile numeroase care prefera sa sa aprovizioneze cu hrana pentru o saptamina. In plus fata de volumul util si mare, printre avantajele acestor aparate se numara diversitatea sertarelor si un set divers de functii suplimentare.

Cei care au decis sa cumpere frigider cu doua usi, trebuie de amintit si de dimensiunele non-standart. De aceea, inante de a cumpara o astfel de unitate de racire, trebuie sa va asigurati ca latimea usii este suficienta pentru a o aduce in camera dorita.

In Chisinau frigider side by side este destul de accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de frigider de tip american le vedeti aici.

marți, 3 iulie 2018

Aparat de iaurt si inghetata - ia-ti elixirul sanatatii!





Cele mai populare deserturi pentru fiecare adul si copil sunt la sigur iaurtul si inghetata. Ele sunt disponibile intr-o varietate de soiuri in magazine, insa la realizarea lor se folosesc ingrediente artificiale si coloranti daunatori pentru sanatate, de aceia cea mai optima solutie este de a prepara singur acasa cu aparate speciale. In Moldova, tehnica pentru bucatarie este prezentata intr-un asortiment vast de modele si producatori.

La alegerea unui dispozitiv, in primul rind trebuie de acordat atentie la volumul castronului sau. Cu cit mai mult desert trebuie sa gatiti la un moment dat, cu atit mai spatios trebuie sa fie bolul. Pentru familie cel mai bine este de optat pentru aparat de iaurt cu borcane individuale, nu doar pentru portii aparte, ci si pentru faptul ca, chiar si un copil mic sa poata obtinta cu usurinta din frigider un borcan mic fara sa verse continutul sau.

In Chisinau masina de facut inghetata pretul este accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de tehnica pentru bucatarie la cele mai bune preturi le vedeti aici.

Storcator prin presare – energie pentru intreaga zi!





Fiecare stie, ca sucurile vindute in magazine nu ofera organismului toate substantele utile, insa gratie tehnicii de ultima generatie poti prepara un suc proaspat chiar in bucataria ta. Deci, in ziua de azi, storcatorul a incetat de mult sa fie un lux, ci o necesitate. In principiu, un asemenea dispozitiv seamana cu o masina de tocat carne obisuita. In Moldova, storcatoare de fructe si legume cu melc prin presare este prezentat intr-o gama variata de modele si producatori de incredere.

Storcatoarele sunt perfecte pentru rolul asistentului zilnic, cu ajutorul caruia poti obtine fara mult efort si costuri minime de energie sucuri din diverse fructe si legume dupa preferinta oricui. Astfel ve-ti mentine un stil de viata sanatos alaturi de intreaga familie.

In Chisinau storcatoare de fructe si legume pret accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de storcatoare prin presare la rece le vedeti aici.