marți, 24 iulie 2018

Mixer planetar – aduce beneficii importante in bucatarie!




In ziua de azi, tehnica creata pentru bucataria profesionala, a devenit disponibila in versiunile de acasa. Ea faciliteaza munca gospodinelor, astfel, procesul de gatit pentru familie este mai placut. Deci, aparitia unui mixer planetar de uz casnic cu un bol mic de la companiile First, Maestro, Endver, Russell Hobbs sau Hausberg poate face o adevarata revolutie in bucatarie. In Moldova, mixer planetar se gaseste la un pret decent pentru fiecare.

Cu un asemenea aparat este posibil fara efort a biciui smintina, amesteca ingrediente pina la obtinerea unei mase netede si framinda aluatul pentru coacere, gratie atasamentelor diferite care permit sa efectueze diverse activitati. Denumirea mixerului planetar vine de la modul de functionare care este asemanator cu rotatia planetei noastre, deoarece este dotat cu o duza care se deplaseaza de-a lungul volumului interior al vasului si se roteste simultan in jurul axei sale.

In Chisinau pretul la cele mai bune mixere de bucatarie este destul de accesibil, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de cele mai bune mixere planetare vedeti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu