joi, 6 septembrie 2018

Congelator –pastreaza corect fructele de sezon!





In ziua de azi, frigiderul este cel mai util si indispensabil aparat pentru fiecare locuinta, insa un congelator separat este destul de specific. Cu toate acestea, daca aveti nevoie pentru a stoca un numar mare de alimente congelate si mai ales recoltare pentru iarna, atunci, nu puteti face fata fara aceasta unitate miracol. In Moldova, congelatoare sunt prezentate intr-o gama variata de modele si producatori.

Cele mai raspindite dispozitive sunt de tip vertical cu o usa din fata asemanatoare cu frigiderele conventionale externe. Un parametru foarte important de alegere a congelatorului este volumul sau, deoarece de el depinde cit de multe produse se incadreaza in interior. Aici ar trebui sa va concentrati pe propriile dvs. nevoi. In ceia ce priveste functiile suplimentare, sistemul No Frost se bucura de o mare popularitate. Faciliteaza ingrijirea congelatorului, eliminind necesitatea dezghetarii acestuia.

In Chisinau pretul la cele mai bune congelatoare este destul de accesibil, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect in interior.

Mai multe modele de congelatoare ieftine le vedeti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu