miercuri, 5 septembrie 2018

Storcator de fructe sau blender - sucuri naturale facute in casa!






Una dintre cele mai mai populare subiecte si de mare dezbare in rindul persoanelor ce tin un mod de viata sanatos este alegerea unui storcator de fructe sau blender. In Moldova, dispozitivele sunt prezentate intr-o gama variata de modele si producatori. Sucurile sunt cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a satura organismul cu toate substantele nutritive necesare.

Comparind ambele procesul de preparare, fiecare in sine are avantajele sale. Cu ajutorul aparatului de scoarcere, sucurile sunt mai nutritive, sunt separate de fibre si se pastreaza timp de 14 ore la rece. In ceia ce priveste blenderul, smoothies contine fibre care sunt eficiente pentru pierderea in greutate. In timpul prepararii piureurilor, puteti folosi o varietate de ingrediente (cum ar fi, gheata, cacao, lapte etc.) si viteze de amestecare dureaza mai putin timp decit stoarcerea. Deci, nu putem spune ca ceva este mai bun sau mai rau. Smoothies instantaneu hraneste organismul, iar sucul ofera energie.

In Chisinau storcatoare de fructe si legume pret accesibil, important sa faci alegerea corecta a modelului care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de blendere le vedeti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu